Despre portfoto.ro

PORTFOTO.ro a fost creat pentru pasionații de fotografie, profesioniști sau amatori, care rămân fideli atenției pentru detalii și propriei viziuni artistice.

Ai invitația de a-ți crea până la trei website-uri de portofolii online pentru fotografiile tale. E GRATUIT .

Simplu de utilizat, cu PORTFOTO.ro îți organizezi fotografiile în albume, la categoriile de meniu și le promovezi pe toate rețelele sociale, vizibil disponibile. Editorul e clar și cu opțiuni ajutătoare, ca de exemplu filtrul Sharpen. Pentru o comunicare mai clară pe limbajul fotografic, ai opțiunea de a face publice datele tehnice pentru fiecare fotografie în parte și de a afla în timp real comentariile primite.

Iar dacă te inspiră alte creații găsite pe PORTFOTO.ro, le poți salva ca și preferate sau să urmărești activitatea altor fotografi prin abonare.

Te încurajăm să îți actualizezi website-ul de portofoliu fotografic creat pe PORTFOTO.ro, pentru vizibilitatea ta profesională ori și numai pentru bucuria de a-ți împărtăși propria colecție de artă fotografică cu cei dragi.

Îți oferim calitatea rezoluției de 1200 px. și experiența website-ului fotografic în varianta de mobil, pentru o mobilitate maximă.

Bine ai venit! Rămâi dedicat fotografiei.


De ce să vă înregistrați?

- Vă creați o pagină personalizată cu fotografiile dvs.

- La pagina și fotografiile dvs. se adaugă automat butoanele Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ și astfel ele devin interconectate cu cele mai mari rețele sociale

- Vizitatorii se pot abona la pagina dvs. și vor primi pe mail noile dvs. postări

- Alți utilizatori pot adăuga pozele dvs. la favorite care se vor afișa și pe paginile lor la secțiunea Favorite

- Primiți notificări privind activitatea paginii dvs. (distribuiri pe rețelele sociale, fotografii adăugate la favorite etc.)

- Primiți mesaje direct pe pagina dvs. de la vizitatori

- Toate serviciile sunt GRATUITE.Despre    ·    Termeni si conditii    ·    Politica de confidentialitate    ·    Contact    ·    Widget
x
Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii